Снимка Кадър Никола Карийм България е сред многобройните страни, които предложиха решение

...
Снимка Кадър Никола Карийм България е сред многобройните страни, които предложиха решение
Коментари Харесай

България е сред 70-те държави, които искат желаещите да напуснат Афганистан да не бъдат спирани

Снимка Кадър Никола Карийм 

България е измежду многочислените страни, които предложиха решение след случващото се в Афганистан.

На задграничните и афганистанските жители, искащи да изоставен, страната би трябвало да бъде обезпечена опция да го създадат. Пътищата, летищата и граничните пунктове би трябвало да останат отворени, при поддържане на публичния ред и спокойствието на жителите.

Това се споделя в интернационална декларация, която е била подписана и от България, заяви Министерство на външните работи.

" Предвид влошаващата се среда на сигурност, ние поддържаме, работим да подсигурим и призоваваме всички страни да почитат и улесняват безвредното и основаващо се на ред и правила тръгване на непознати и афганистански жители, които желаят да изоставен страната. Афганистанският народ заслужава да живее в сигурност, сигурност и достолепие. Ние в интернационалната общественост показваме подготвеност да го подкрепим ", написа още в декларацията, написа

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР